El PP que ens ve a sobre

No sé si por però sí un gran respecte és el que hem de sentir davant d’aquesta gran onada d’espanyolisme i conservadorisme que ens ve a sobre. Avui ha estat Gallardón però és que l’altre dia va ser Pizarro (nom de conqueridor per cert, per domesticar els grans cabals catalans) i més enrere Xiqui Albiol o la Sirereta petiteta i ben aplicadeta. El PP es desboca, fa repicar de tambors i ens ofereix el que una part de l’Espanya de tota la vida li demana: més Espanya i menys orgues.

Pel camí han quedat l’esmentat Gallardón, però també en Matas o Piqué. La recepta és més nació, més mà dura, més odi i més confrontació valenta amb els estilets de tota la vida: per la dreta Acebes i per l’esquerra Zaplana. Punta de llança: Aznar. Ningú no dirà que aquesta gent no deixa les coses clares. Van mentir, ens van enviar a la guerra il·lícita i injusta però encara aguanten i són els mateixos.

Davant d’aquesta Espanya, l’altre. El ZP que ja sap el pa que s’hi dóna amb els faixadors catalans. Els sociates catalans que després de posar la cara continuaran posant el que calgui amb un somriure i, per ajudar a qui n’hagi menester Duran i Lleida: l’home que es fa publicitat a ell mateix i pretén que creguem que hi ha algú que el respecta. Després de quatre anys d’incapacitat i inoperància, què li podem demanar als nostres representats a Madrid? No se m’acut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: