9-M: Perquè no podem votar Zapatero

Diuen els que en saben que de la política al futbol no hi ha pas tanta distància: qui és el Barça no deixa de ser-ho d’un dia per a l’altre. A Catalunya, per bé que qui vota el PP difícilment acaba votant ERC, no succeeix el mateix amb la fidelitat de vot entre PSC, IC o, posem per cas, ERC. Tampoc entre els que oscil·len entre l’abstenció, el vot en blanc i un vot suposadament útil, cap a una opció o l’altre.

Cal només parar l’atenció per veure a qui s’adreça la campanya política del PSC. No pas als descontents amb la nefasta gestió estatutària del senyor Zapatero. Tampoc als milers de damnificats pel caos ferroviari, ni als que han vist com les infraestructures a mig fer enfonsaven la casa o li feien aparèixer esquerdes. Tampoc als que troben la mentida i la demagògia quelcom reprobable. El vot del PSC és per aquella Catalunya tan optimista com miop. És una apel·lació al català desmemoriat, el català del mal menor, o del pitjor queda a la dreta.

Trista, lamentable classe dirigent socialista quan el millor que tenen a oferir és això: un somriure i ensenyar novament el darrere. Maragall ja fa un temps que ha plegat veles, pel que diuen les enquestes fetes aquí no és el cas de la immensa majoria de votants socialistes cecs, sords i muts.

Votar socialista és admetre que som cornuts i paguem el beure i, com diria Monzó, que les properes racions, no cal dir-ho, seran al compte de la casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: