9-M: Què fem amb IC?

Sempre he tingut una sensibilitat especial per Iniciativa. Són els nois bons, de bona família, interessats pels altres i que, normalment, han treballat per a Intermón-Oxfam o col·laborat amb bones causes internacionals. La còpia fabulosa que Polònia fa de Joan Herrera només fa que afavorir l’estereotip. A sobre està tot el tema del medi ambient i les bicicletes. Què en podem dir?

I és que a sobre jo, en aquells anys d’orfendat política que podríem identificar entre els anys 95 i 97, vaig assistir a les reunions de la territorial d’IC de Les Corts. Eren anys de Pilar ReHola i fugida de Coloms amb la caixa i el Pi per endavant. Anys de decepció independentista en els que buscava alguna cosa semblant a l’autenticitat i l’esquerranisme. I tot això ho tenien ells i, en conseqüència, suposo que al pis del carrer Rosselló segueixen arribant les cartes de convocatòria a la reunió mensual d’Iniciativa.

Però amb el temps un es va fent gran i s’adona que més enllà de les bones intencions hi ha quelcom. I comença a pensar què seria una política econòmica o d’estrangeria en mans d’aquesta gent. I fa números i rumia i, coses de madurar i créixer, acaba pronunciant la frase del pare de Joachim Fest: “davant d’un visitant que declarés voler fer-me un bé, fugiria com si m’anés la vida“.

I el vídeo del Polònia:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: