9-M: Perquè votaré ERC

Votar en clau catalana és un imperatiu per a qualsevol que pensi que res de bo ens arribarà dels que de nosaltres no depenen. En unes eleccions tan espanyolitzades, en mig de l’etern discurs de l’elecció entre el mal menor i el mal absolut, no fugir de la lògica imperant i deixar de mirar cap a casa em sembla miopia.

El vot a ERC és el vot de la inèrcia, el vot del que sap el camí però tria el millor pilot entre el que hi ha. Ho exemplifica molt bé el seu spot electoral, un contador que va baixant i al final la sentència: això és el que falta de menys per a la independència. Enmig, el no res, la buidor absoluta, el nord sense idees. Talment aquell acudit dels Monty Python que retrata l’excursionista en cap interpel·lat per un dels expedicionaris: Que com penso pujar fins al Kilimanjaro? Doncs enfilarem cap a Tanzania i a partir d’allà improvisarem.

Aquest és el meu particular vot del desencís. Votaré a Ridao en l’espera que pugui revertir la penosa imatge d’un grup, el d’ERC, que dificilment tornarà a tenir el suport de fa quatre anys. En la confiança que d’on no n’hi ha no en raja, i en la seguretat que el missatge de tants vots com el meu ni el rebran ni, cas de rebre’l, sabrien interpretar-lo.Tant de bo falti un minut menys per a la independència. Em pregunto que farà ERC per a dur-nos-la.

3 Respostes

 1. Jo votaré a CiU. M’alegra que votis. No pdem deixar la majoria en mans del PSOE.
  Veurem si són capaços de posar-se d’acord per Catalunya.

 2. No perdem mai l’esperança.
  😉

 3. Hola,

  jo votaré en blanc per a visualitzar un estat d’ànim catalanista. Per a què canviin les estratègies i les velles receptes. No vull legitimar les accions dels dos principals partits nacionals a Madrid. Potser caldria que tots ho féssim de forma clara per a que se n’adonessin o potser ni així canviaria res, però crec que val la pena intentar-ho.

  Bé, en qualsevol cas, esperem que tard o d’hora, amb els vots a una banda l’altra o l’altra, canviin de debò,

  Salut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: