Solució Guardiola?

Ser president d’un club com el Barça implica seure en un polvorí. Recordo sentir explicar-ho per part del mateix Laporta. Tens televisions, ràdios, diaris que viuen del que diguis o facis. Però, a diferència de les celebrities de la premsa groga, aquí hi ha dos diaris esportius i uns quants periodistes que només poden vendre del que puguin omplir amb el Barça. Em direu que el mateix passa amb altres clubs esportius com el que ahir ens va endossar quatre gols. Cert. Però també hi ha un tarannà que es transmet de pares a fills, una manera de ser i fer per part dels mitjans de comunicació, i això és el que s’ha vist aquests dies. El públic barcelonista és patidor, ciclotímic, queixós i problemàtic. Els mitjans histriònics, sensacionalistes i amb una tendència a perdre lectors que només pot que accelerar els seus tics cap a la histèria.

Damunt de tot això seu l’actual FC Barcelona. Si no s’haguessin perdut dos partits com els de l’Atlético o el Vilareial. Si la pilota hagués entrat el dia del Manchester i, sobretot, si la política d’apartament del crack brasiler hagués funcionat, no ens trobaríem on ens trobem. Els jugadors, un a un, són excel·lents, molt millors que els millors de la majoria dels equips espanyols. Ara bé, no s’ha sabut corregir l’esqueixament intern del vestidor, l’engreiment dels Ronaldinhos, Decos o Màrquez. Es podia? Qui? La solució, efectivament, només podia vindre de trencar el cicle i canviar l’entrenador.

Ara bé, ara vénen els mateixos mitjans que han protagonitzat l’acarnissament i pretenen cremar tot el que es mou. Així va acabar el gran Gaspart. Fent cas de la premsa i enviant a rodar plantilla i pressupost a cop de titular. Ara Laporta, per desviar els flaixos, anomena el que no pot ser i és impossible: Guardiola serà el nou entrenador del Barça. Un noi que no ha guanyat res, que res ha demostrat com a entrenador i que ara ha de corregir una tendència i unes expectatives que queden fora de les seves possibilitats. Aniré a escoltar Nirvana per animar-me. Força Barça.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: