Alícia Sánchez Camacho

Alícia Sánchez Camacho. Senadora per Girona i pel Partit Popular de Rajoy. El que no li van donar els electors de la província (pro-vintia, per als populars) li donà el seu partit. No fos dit. El cas és que aquesta senyora, vista la deserció d’una Maria San Gil escorada en la centralitat de l’ultradreta, i de la mà de l’insular i igualment perifèric J.M.Soria, és l’encarregada de donar la cara per l’esperpent de ponència politica del PP. Bonica clucada d’ull a la dreta nacionalista catalana i basca.

Ho explica Carles Castro en la mesurada La Vanguardia d’avui: “las obsesiones del subconsciente han traicionado al procesador de textos, ya que la ponencia repite hasta el absurdo no sólo los conceptos de rigor ( “España” o “Nación española”), sino incluso párrafos íntegros que se ocupan de recordar a cada paso que España es una “sola nación” de “ciudadanos libres e iguales”. La resta de l’article fa referència a les picabaralles de San Gil per defensar la seva primacia sobre qualsevol text doctrinal autonòmic del PP, i com Rajoy, ja prou atravessat d’uns i altres combrega amb tot plegat i inclou íntegrament la visió nacionalista que Mayor Oreja, Aznar i San Gil han defensat sempre. Sempre fins a fer-la posició hegemònica dins el PP.

En tot això, en quin país viu aquesta señora Camacho que es fa corresponsable del text?  Qualsevol cosa s’hi pot posar en joc: l’oprobi, el menyspreu d’un país, dels seus conciutadans? De quina perspecució al castellà parla aquesta señora que amb la seva presència dóna validesa catalana al document? Podria qualsevol de nosaltres defensar qualsevol mena de text a canvi d’una cadira, menjar al plat i diners al compte corrent? Quins són els límits de la nostra dignitat? Per últim, on viu la señora Camacho?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: