Jiménez Losantos al jutjat

Dóna gust veure un dels personatges que més ha fet per reviscolar la brasa de l’anticatalanisme al jutjat. Recorda, per cert, la imatge de Saturn devorant als fills de Goya. El PP finalment s’ha adonat que alimentant la caldera de foc d’ultradreta se li en va el centre i, en territoris com el nostre, la mateixa dreta . Ara bé, per arribar a aquesta conclusió, ha calgut fer seure un dels personatges que demostra més a les clares l’essència d’Espanya, com és la jerarquia eclesiàstica espanyola que li dóna suport i quin nivell hi ha en l’ètica periodística capitalina.

L’article de José María Brunet a La Vanguardia posa el llistó ben alt. Frases per a la història en boca de Brunet: Losantos explicó a la juez que en el periodismo radiofónico “es casi imposible separar la información de la opinión” (sic), y que sus críticas a Gallardón no tenían carga ofensiva” (sic), sino que estaban guiadas por el afán de “mantener la tensión informativa” y “el interés de la audiencia“, objetivos harto difíciles “en un programa de seis horas”. Recollim els adjectius del “periodista” dedicats a Gallardón a El País: “farsante”, “lacayo”, “estorbo”, “calamidad”, “abyecto”, “inmoral“.

Compte. Aquest home, Ayatollah de l’espanyolisme, la verdad i la libertad digital, és el principal causant de la situació actual en el Partit Popular, de la baixa qualitat democràtica de la vida política espanyola recent, de la definitiva pèrdua de nivell, rigor i seriositat en els mitjans periodístics espanyols, de la desafecció montillista i de la majoria absoluta del PSC en les passades eleccions. Poca broma. Tot això és mèrit seu. A mi, personalment, m’ha fet regurgitar encara amb més violència la infinita i pesada digestió d’aquest estat nostre que no acaba de passar avall.

2 Respostes

  1. Aquet home té molt poder i influéncia en un sectro polític molt ultra. Però el té pq l PP li ha deixat, que consti!

  2. Tenia raó en Blanco: ara proven la pròpia medicina. Hitler acaba amb Rohm, Stalin amb Trotsky…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: