L’espectacle democràtic del PPC

Després de dies de ressò, alè i baf de la gran victòria de l’armada invencible davant dels panzers de la Merkell, Espanya regala una alegria al poble català. El PP ens ha mostrat quina és la recepta democràtica que té per a Catalunya i quins són els bastions, els puntals sobre els quals s’aixeca el seu futur polític a la regió catalana. SI fa un any, desautoritzat el Sr.Piqué per moderat i per poc del gust de Losantos, els del PP Nacional ens va deixar el nen Daniel Sirera, corresponsable de la gran derrota popular del març; ara, per resoldre la profusió de candidatures i el combat brutal de personalismes (Fernández-Díaz, Sirera, Nebreda) els senyors de Madrid han recomanat, suggerit, imposat l’eterna derrotada Alícia Sánchez-Camacho.

Fins al moment la tenaç Sra. Sánchez de llavi operat havia aconseguit ja una meritòria derrota en les darreres eleccions estatals per Girona; un notable surt tu que ja entro jo propiciat sobre el nen Sirera en el reputat i utilíssim senat espanyol; i ara, un cop més gràcies a la direcció popular, ni més ni menys que la presidència de la delegació regional del partit a la zona noreste. Però és que aquest incontestable i meritori ascens s’ha produït en mig de la millor escridassada que es recorda a una vicesecretària d’organització del PP Nacional a casa nostra. Mèrit exclussiu dels delegats del PPC. Paral·lelament, la victòria de la Sra.Sánchez s’ha materialitzat amb un determinant 56% dels vots contra el 43% de l’ambiciosa, oportunista i sibil·lina Sra.Nebreda.

Una derrota que ha dut a l’eufòria a aquesta catedràtica de dret (mira tu, com en López Bofill) que no ha temut presentar la seva alternativa catalana contra la imposició de la direcció nacional. Gran, gran, gran espectacle d’un partit que només necessita aquí, a la perifèria, una llumenera capaç de posar la cara per a que se la trenquin. És el que té, en paraules del periodista Carles Castro avui a La Vanguardia, no ja ser un partit antipàtic sinó ser un partit Quisling: en memòria del governant nazi de Noruega que no va tenir cap escrúpol a defensar la voluntat dels ocupants contra els interessos del seu poble. Perquè no fos dit, la Sra.Sánchez s’ha estrenat fent una tancada defensa del model de segregació lingüística i de submissió de les llengües no comunes. Els líders espanyols han aplaudit somrients. Ben segur que hauran aconseguit afegir pel cap baix unes dues-centes noves signatures al Manifest dels intel·lectuals Savater, Iker Casillas, Rosa Díaz i Luis Aragonés.

4 Respostes

 1. Aquesta senyoreta Camacho em recorda els figurants de la fabulosa pel·lícula 2001, una Odissea de l’Espai. Sí, aquells que miren el monolit, al començament de la pel·lícula. El que no tinc clar és si té ascendència amb l’home de Cromagnon o bé amb alguna variant que crèiem extingida.
  Ja se sap, hi ha coses que sempre tornen.

 2. Aquests nois són incorregibles!!!! Els de Madrid per imposar (com sempre) i els d’aqui per plegar-s’hi (com sempre).
  Potser es pensen que així es com es guanyen eleccions. Per mi, que ho facin sempre de la mateixa manera: tenen l’opossició garantida per als propers mil anys.

 3. Imapgables les imatges de Nebrera sortint a hombros mentre els seus fans li deien “torera” “torera”!

  Camacho porta tot el bòtox del món a la cara o n’ha deixat per algú més?

 4. Benvolguts, la meva diagnosi és simple: per sostenir un partit Quisling com aquest, cal no només tenir ambició, poca vergonya i estar disposat a empassar-se que t’insultin per ser català, cal per damunt de tot ser capaç de ser rostit a foc lent i substituït des de la capital quan la ferum ja arribi a ser massa evident.

  Un altre dia, si voleu, parlem del perfil promig d’assistent a aquell acte, de l’absència absoluta del català en un partit que es proclama bilingüe o del nivell de les sortides de to (espanyolaes, vaja) d’aquest congrés. Us recomano anar als vídeos de TV3 per rescatar-ne les perles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: