Amb Laporta, sempre.

Aquesta campanya antilaportista es recolza a parts iguals en errors, causes objectives i animadversions del personal. Si al mes d’abril algú hagués dit que aquesta orgia de bilis i desig de destrucció anava a ser realitat, poca gent s’ho hagués cregut. Anem a pams. Els errors de Laporta han estat nombrosos però absoluament insuficients per justificar l’espectacle mediàtic que estem vivint. Citem però les causes, el perquè de tot plegat:

1) les sortides de to del president de Barça es paguen: el conegut “Al loro: no hos dejeis embaucar” ha estat el tret de sortida per a tots els que volien trobar-li defectes i acusar-lo de prepotència. Qui volia atacar la seva persona je ha trobat on agafar-se. Ara poca gent se’n recorda de les sortides de to dels presidents anteriors. No parlem de la categoria dels qui ocupen el seu mateix lloc als clubs espanyols.

2) el seu catalanisme radical, valent, agosarat; l’atenció en la pròpia llengua a mitjans espanyols i l’ostentació de país que ha fet (des de posar la senyera a la samarreta fins, aquests darrers mesos, finalitzar els seus discursos amb un Visca Catalunya Lliure) ha servit perquè l’espanyolisme, el conservadorisme (El Grup Godó, vaja) i tots aquells contraris al nacionalisme desacomplexat, li busquessin la tomba. Compte: per ensorrar-lo esportivament però també políticament! (… al loro!). No cal dir que tots els diaris viuen de la notícia (el merder, la putrefacció real o generada). Aquest fer bullir l’olla ben segur haurà salvat el compte de resultats als diaris esportius durant aquests mesos d’estiu…

3) Laporta, m’informen, ha estat desacostumadament valent també en retirar les prevendes d’un grup d’arribistes, feixistes, buscadors de negocis, etc que vivien de la mamella blaugrana de fa molts anys: des dels Boixis Nois ignorants i espanyols que en el període Núñez-Gaspart van viure a cos de rei amb quotes i abonaments gratuïts, fins als executius que tenien garantida (per quin motiu?) l’entrada a la llotja. Laporta s’ha buscat enemics i ara surten de sota les pedres. 

Per què hem de donar soport a Laporta?

4) Perquè en 5 anys cap altre president ha aconseguit els trimfs esportius (i econòmics) que ell ha aconseguit. No fem la comparació de la qualitat dels fitxatges: qui recodi Saviola, Rochemback o Korneiev ja sap de què parlo.

5) Perquè no hi alternativa, no hi ha més que buidor en aquest intent de desestabilitzar el club. Recordem-ho: Laporta, ens agradi o no, ha superat la moció de censura. Pensem més enllà: qui seria el nou president? El gran comerciant de jugadors Minguella? El gran orador Llaurador (que recorda força en retòrica el nivell de Núñez…) El gran expert en màrqueting Sandro Rosell? El fill d’en Núñez, actualment i un cop més processat per estafa fiscal?

6) perquè ideològicament és dels meus. Què carai: el Barça no pot tenir més presidents del PP. Ens agradi o no és l’únic ambaixador català al món. Particularment amb aquest nou President que ens ha caigut ara, José Montilla. Catalunya necessita al Barça i actualment ningú pot servir millor al país que en Jan Laporta. Més sobre el personatge aquí.

Força Laporta! Au…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: