Tenim dignitat els catalans?

Aquest matí, a cavall entre la vergonya que està perpetrant Neus Bonet a una Catalunya Ràdio sense crosta nacionalista (una veritable vetlla de difunts) i l’esportiu però inútil Basté a RAC1, escoltava el següent: Montilla creu que el finançament no es tancarà fins l’any vinent. No podia ni creure-m’ho. Tan panxo, el Molt Honorable. D’acord que en ZP ha mentit i s’hi ha pixat a sobre; d’acord que la llei si és la que es deriva de l’Estatut no cal aplicar-la; d’acord que d’en Saura i del seu pacte amb De La Vega no cal perdre-hi ni un minut… però es que ara anem més lluny. El PSOE (i amb ells el tansemenfotisme del PSC) gosen amenaçar les forces que no donin suport els pressupostos de l’Estat.

Ni més ni menys. Els catalans rebem pals però és que, ja avisen, si no donem suport responsable al PSOE, hi haurà represàlies. I això és inaudit pel que mostra i pel que demostra. Mostra que el PSOE pot pixar-se i tornar-se a pixar en els catalans; mostra que no es creu res del front comú pel finançament i demostra que el PSC, malgrat les amenaces de Castells, és un apèndix quan cal tan anticatalà com el PP de la Sra.Sánchez-Camacho. Perquè no ho oblidem, aquests senyors votaran uns pressupostos que no comprenen un finançament per a Catalunya. Un partit al qual dóna suport l’independentisme d’ERC.

Els catalans ni fem por ni som creïbles i com ja hem nascut per finançar les llars d’infants estremenyes, la T4 de Barajas o el deute “històric andalús” (i el nostre “deute històric” on és?), doncs ja tenim una missió a seguir pels segles a venir. Com els rabins que acompanyaven als jueus del gueto a  pujar als combois: tot sigui per evitar un mal major. Quin mal major hi ha que observar que tenim un país que ha perdut l’autoestima i la dignitat i que els seus dirigents són indiferents a aquesta situació? Tenim dignitat els catalans? I el Sr.Mas que ho veu i el Sr.Carod que ho tolera.

VIC ME

2 Respostes

  1. Com els rabins que acompanyaven als jueus del gueto a pujar als combois…
    Quina metàfora!

  2. El fet és que els rabins dels guetos realment acompanyaven els mateixos jueus que havien decidit lliurar als alemanys a les vies del tren. És un dels millors exemples de que aquest utilitarisme de curta durada acaba en el mal major.

    Per als jueus la liquidació del gueto sencer. Per a nosaltres, les quatre engrunes habituals a canvi de la fam a venir. Per això, més val deixar-ho córrer.

    Una abraçada,

    D.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: