Els socialistes i la CCRTV

Escolto, bado la boca i no puc deixar de creure-m’ho. La que estan perpetrant els socialistes a la Corporació Catalana de Radio i Televisió, amb el vist-i-plau de la resta de Tripartit, no té nom. O, millor, en té i es diu sectarisme. Una marca de la casa, habitual cançoneta amb la que els convergents ens regalaven les oïdes en èpoques del govern Pujol quan parlaven del govern municipal, de la Diputació de Barcelona o de les empreses sota control d’aquests darrers. Una tonada que molts, acostumats a veure sempre les mateixes cares a banda i banda de Sant Jaume, consideràvem l’excusa de qui no té res més a dir.

Bé. Els qui varen llegir fa un temps sobre l’amenaça de quinqui de Bolaño, ex-cap de premsa de Montilla, sobre Barbeta, corresponsal polític de La Vanguardia i convergent de pro, ara han tingut l’oportunitat de comprovar com les gasten els del PSC. Primer va ser la puntada cap a munt clàssica dels àmbits funcionarials exercida aquest cop sobre la brillant Mònica Terribas. Incapaços d’eliminar-la han dut a terme la barroera jugada de catapultar-la a un lloc on aquesta es torni inofensiva, reduïda de periodista estrella a gestora: la direcció de TV3. Aquest, per als que no ho coneguin, insistim-hi, és un esport comunament utilitzat en els sector públic per on els sociates es mouen com peix a l’aigua.

Per altra banda tenim la immensa vergonya perpetrada sobre el matí de Catalunya Ràdio. Les dades d’audiència ja corren per sota la taula i la desafecció dels oïdors del programa fa feredat. El producte estrella de la Ràdio Nacional ha quedat reduït a un vulgar informatiu de la mà de la insulsa Neus Bonet. Atenció: de l’òrbita d’ERC. Ho sento per ella, més ho sento per Catalunya. Els socialistes van posar a en Bassas diverses proves de foc: eliminar els tertulians no afectes, suprimir l’APM i eliminar l’encíclica que el locutor engegava cada matí a les 8. El resultat ja el tenim aquí: Bassas a Washington i Mònica Terribas que assegura escoltar pel matí RAC1. Paraula de Stone! A l’altra banda de l’antena en Puyal cobra 6.000 euros per partit a canvi de dir belleses del monstre financer més gran del país. Una bona jubilació en vida, no troben?

2 Respostes

  1. Amic, tens dades de les audiències? Espero que la patecada sigui ben forta!

  2. Hola Amic. Sé que circulen per dins la casa. Per altra banda, tard o d’hora, sortiran a la llum via estadística de mitjans.

    El que sospito, com en el cas de les enquestes d’ús de la llengua que havien de sortir l’any passat, és que les amaguen fins que es veuen empesos a donar-les. Ahir l’Empar Moliner començava el seu article dient: “Abans que es decidís desballestar Catalunya Ràdio…”. Doncs això.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: