El govern i la crisi financera

Al món n’està caient una de la que en sentirem a parlar tota les nostres vides. Aquí ens barallem per saber si es digne o indigne que demanem reparacions al govern espanyol per assassinar-nos un President. També hi està inclosa la discusió sobre la propietat del President Companys. De qui és d’Esquerra, d’IC, de tots els catalans? Què és més honorable, demanar reparacions, l’anul·lació de la causa, no fer res? Sembla que l’únic que ens queda fer, als catalans, és centrar-nos en aquesta mena de coses.

Algú ha sentit què té ha dir sobre la crisi el Molt Honorable José Montilla i el seu govern? Jo sí n’he sentit alguna cosa: Som-hi! Que no decaigui! Depèn de tu! Optimisme! Quan no es té res per oferir, res es dóna. Potser millor això que no pas oferir l’oro i el moro per no complir. La comparació però no pot ser més desgraciada. De fet, si ens aturem a pensar, la impotència del nostre migrat autogovern és tan fabulosa que no cal ni construir un discurs català per fer front a la crisi. Per què caldria si tampoc hi ha recursos per fer-hi front?

Avui en Duran, que vendria sa mare per aferrar-se a un ministeri abans que no el fessin fora, ha fet el que havia de fer i ha presentat una esmena a la totalitat als pressupostos espanyols. I el PSC, què farà? cap idea? L’agenda econòmica internacional ve tan marcada pel darrer merder importat dels EEUU que quan truqui en Montilla, a la Moncloa, el posaran en llista d’espera. Un cop més, tenen raó, és l’hora de l’optimisme. Concentrem-nos doncs a recordar la data promesa per De la Vega a en Saura per tancar una darrera proposta de finançament. És el dia 20 de novembre. Llavors sí lligarem els gossos amb llonganisses. Ja hi conto els dies que falten.

VIC ME

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: