España es asín!

Una de les grans satisfaccions personals del meu anterior bloc, perquè m’ho vaig passar bé dins la desgràcia i perquè vaig fer un petit compendi d’estupideses, va ser obrir la pestanya: España es asín. Doncs bé, queda solemnement reoberta. El Sr. Aznar, sempre atent a compartir amb la resta les seves demostracions d’estultícia ibèrica després d’una llarga, massa llarga, vida política dedicada a fer-nos sentir nàusees davant el nostre passaport amb l’escut monàrquic, ha tornat a la càrrega. És tan fàcil fer una notícia còmica d’ell que ja no saps si el periodista s’avança a la interpretació o realment d’on no n’hi ha no en raja. L’ús de les cometes és important:

L’expresident espanyol va afirmar que “els apocalíptics del canvi climàtic” han creat una “nova religió que condemna a la foguera” els que pensen de manera diferent i, en nom de “la llibertat”, va criticar que “es destinin milers de milions d’euros, no a pal·liar la fam al món, sinó a resoldre un problema que potser, o potser no, tindran els nostres rebesnéts”.

Deixem a banda l’important consens científic existent. Oblidem-nos per un moment del principi de prudència segons el qual si hi ha unes molt elevades possibilitats de que als teus descendents (fills, néts, besnets) els arruïnis l’existència, correràs a socórrer-los. Deixem estar el simple sentit comú de mirar per la tele l’augment de ciclons en el Tròpic, els gràfics d’emissions de CO2 a l’atmosfera, el desgel a l’Àrtic o al Pedrito Moreno a l’Argentina. L’estupidesa humana pot banyar amb el dubte, la ignorància i el menyspreu els que realment estan fent alguna cosa per contenir el desastre. Digne representant de tot allò de que abomino.

VIC ME

Una resposta

  1. Delirant.
    Has vist les imatges a la tele? Va llegir-ho tot sense gairebé aixecar la vista. Aquest home te algun problema …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: