España es asín!

Una de les grans satisfaccions personals del meu anterior bloc, perquè m’ho vaig passar bé dins la desgràcia i perquè vaig fer un petit compendi d’estupideses, va ser obrir la pestanya: España es asín. Doncs bé, queda solemnement reoberta. El Sr. Aznar, sempre atent a compartir amb la resta les seves demostracions d’estultícia ibèrica després d’una llarga, massa llarga, vida política dedicada a fer-nos sentir nàusees davant el nostre passaport amb l’escut monàrquic, ha tornat a la càrrega. És tan fàcil fer una notícia còmica d’ell que ja no saps si el periodista s’avança a la interpretació o realment d’on no n’hi ha no en raja. L’ús de les cometes és important:

L’expresident espanyol va afirmar que “els apocalíptics del canvi climàtic” han creat una “nova religió que condemna a la foguera” els que pensen de manera diferent i, en nom de “la llibertat”, va criticar que “es destinin milers de milions d’euros, no a pal·liar la fam al món, sinó a resoldre un problema que potser, o potser no, tindran els nostres rebesnéts”.

Deixem a banda l’important consens científic existent. Oblidem-nos per un moment del principi de prudència segons el qual si hi ha unes molt elevades possibilitats de que als teus descendents (fills, néts, besnets) els arruïnis l’existència, correràs a socórrer-los. Deixem estar el simple sentit comú de mirar per la tele l’augment de ciclons en el Tròpic, els gràfics d’emissions de CO2 a l’atmosfera, el desgel a l’Àrtic o al Pedrito Moreno a l’Argentina. L’estupidesa humana pot banyar amb el dubte, la ignorància i el menyspreu els que realment estan fent alguna cosa per contenir el desastre. Digne representant de tot allò de que abomino.

VIC ME

Anuncis

Una resposta

  1. Delirant.
    Has vist les imatges a la tele? Va llegir-ho tot sense gairebé aixecar la vista. Aquest home te algun problema …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: