Reflexions en un vol a Buenos Aires

Ser hostessa de vol està entre les professions més sobrevalorades de la nostra societat. Finalment no deixen de ser sofertes cambreres, especialitzades en moure’s en espais estrets i amb l’obligació de somriure cada cinc minuts.

Els espanyols tenen una tendència natural a oferir “vino español” en comptes de vi blanc o vi negre. On s’és vist? Recorda la imatge dels empresaris madrilenys de blazer blau marí, corbata llampant, i camisa blanca que mostra els punys d’or per fora

En vols llargs és imprescindible comptar amb taps per les oïdes, un antifaç per als ulls i preferiblement pastilles per dormir. Lectura i iPhone són fonamentals per evitar entrar en una momentània depressió.

La Raquel Sans el 2007 va fer una ruta amb bicicleta amb el seu nòvio per Mongòlia. L’únic ensurt va ser trobar-se un aborigen borratxo que volia treure’ls un ull. Paraula de La Gran Anaconda, un programa malauradament desaparegut de Catalunya Ràdio durant aquest Tripartit II. (Perdoneu la demagògia).

És un petit miracle de convivència mantenir una mínima sociabilitat amb tanta gent atapeint cada metre quadrat de l’avió. Em pregunto fins on podria dur-se l’experiment de reducció d’espai tot mantenint la convivència. Els incentius econòmics hi són.

Les hostesses de vol somriuen afables i orgulloses quan poden mostrar la seva capacitat d’expressió en italià o alemany davant dels positivament impressionants passatgers. Si preguntes en català la resposta acostuma a oscil·lar entre mmm i perdone. Falta una llei de garanties lingüístiques com la finesa o la canadenca. Millor, falta fotre el camp.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: