Són notícia aquesta setmana

1) Et fas definitivament gran el dia que llegeixes la notícia sobre l’ocupació del rectorat de la UB per part dels estudiants i no la comprens. Millor dit, la comprens i la trobes una fantasmada pròpia de postadolescents. A la gent jove li toca anar a la universitat a passar-s’ho bé, a socialitzar-se lluny de les consoles de joc, a lligar i a fer la revolució. Sobre espais de Bolonya, millores en la ineficient estructura acadèmica i creació d’incentius per a uns professors que ja estan majoritàriament morts en vida; deixem que se n’encarreguin la gent gran i sobretot aquells que s’han llegit la llei. Jo a la seva edat (ai, avi) anava a moltes manifestacions i mai vaig saber de què anava la cosa.

2) ERC pot donar suport al Senat als pressupostos a canvi de 1.500 milions € per a la Llei de Dependència. No hi ha res millor que donar-los una cartera de conseller (acció social), treure’ls el finançament i després fer-los el xantatge de que te’l donarem si ens aproves els pressupost. Aquesta és la posició de força del partit independentista? Tots els partits catalans excepte el partit dels amics de Catalunya i ERC estan en contra dels pressupostos, essent el motiu principal l’incompliment de l’estatut i la presa de pèl continuada al nostre autogovern. ERC queda ben retratada.

3) El bell paper d’ERC el corrobora també la següent notícia. Parlo amb un expert en immigració sobre l’evolució de les xifres de nouvinguts al nostre país, sobre la llengua i sobre la política d’acollida. Al final acabem parlant de la política d’immigració de l’ajuntament de Barcelona. A Barcelona ERC va decidir quedar fora del govern després de la darrera rebolcada, malgrat tot el govern municipal continua legislant i governant. El motiu? Hi ha cinquanta (50) places de feina a temps complert que en l’anterior legislatura estaven en mans d’ERC. Tot i que el pacte ha acabat tots cinquanta (50) continuen a la seva cadira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: