ERC: govern o Catalunya?

Ai, ai, ai. Llegeixo que el govern amic de Zp ja comença a dir que tampoc arribem a temps a l’estació del finançament d’aquest desembre. Se’ns han pixat dos anys i tres terminis, per què no fer-ho uns quants mesos i uns quants terminis més? Amb una mica de sort, el Tribunal Constitucional emetrà la seva sentència abans de l’estiu i llavors, llavors sí, el govern amic està en condicions de posar-se a complir la llei.

Però, la veritat, poc m’importa el goven amic perquè he après a no esperar- res. De l’insult i la mentida, normalment no és bo esperar res. Dels socialistes catalans, atrapats en la falta de voluntat i en la falta de compromís, doncs tampoc. Ara bé, quan els amics independentistes, aquells a qui he votat fins fa quatre dies, ja acaben triant quedar-se al govern en comptes de complir amb el digne paper d’engegar a pastar fang un govern incapaç, aleshores sí que tot està dit. El poder d’atracció de la cadira, és evident, desperta uns desitjos irrefrenables d’inacció.

Puigcercós es conforma a sortir el dia 1 de gener a manifestar-nos. Notable reacció. Jo no. Jo només em conformo amb dues coses: amb el trencament clar i català  de l’aliança PSC-PSOE o bé amb engegar aquest Tripartit mesell i adotzenat al lloc del qual va sorgir, a les urnes. El mal a la dignitat que ens estan fent i, sobretot, el missatge que estan llençant a Espanya que amb els catalans qualsevol cosa val (per exemple incomplir les lleis), no mereix altra cosa que la nostra condemna més absoluta. Ara de qui és el torn de passar al davant, de  Carretero o de Mas?

VIC ME

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: