Ni fets ni paraules

Comparem aquestes dues notícies. La primera fa referència a la visita de Montilla al Japó per entrevistar-se amb els directius de la multinacional Sony. La segona és d’aquest passat dilluns i ens parla de l’empresa en qüestió. En la primera la fita del montillisme és haver reconvertit un expedient de regulació d’ocupació en un una proposta de congelació salarial. En la segona, exàctament vuit dies més tard, es confirma l’acomiadament dels 275 treballadors de la filial de Sony a Viladecavalls.

Què ha passat per enmig? Ho expliquem. Doncs en essència, adonar-nos de la vergonyosa opereta d’aquests viatges del nostre President, resolt a convertir la seva persona en veritable bufó de la causa de Catalunya. Si en el cas de Pujol, ja ho vam dir, els viatges prou feines servien per transmetre il·lusió i confiança, en el cas del tripartit montillista la bufonada no ha durat ni una setmana.

Però és que, a més a més, ahir es va consumar l’espantada dels socialistes catalans amb el finançament de Catalunya. Ni fets ni paraules. O, si volem, unes paraules que han fet que els socialistes espanyols es caguin de por: els socialistes catalans reconsideraran la seva relació amb el PSOE en cas que el govern de l’estat continuï (tot just per tercera vegada) pixant-se en la Llei Orgànica 6/2006, de 19 de juliol, dita de reforma de L´Estatut d´Autonomia de Catalunya (BOE 172, de 20-7-2006). A això hem arribat i pocs n’hi havia que no estaven avisats.

VIC ME

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: