Sala-Martín, ReHola i Sostres

Hi ha tres individus que em tenen el cor robat, tot i que no en el sentit tradicional sinó precisament en el sentit contrari. Individus que em generen un malestar clar, inconfusible i que m’obliga a passar la fulla del diari, canviar d’emissora o apagar la tele. No puc fer-hi més. Diuen els que en saben que quan veiem en els altres defectes que nosaltres tenim i no acceptem ens tornem bèsties irracionals. Be, doncs, en el meu  cas tenen raó.

El primer. Xavier Sala-Martín. Un economista brillant, un polemista enginyós, un provocador desacomplexat. Un esteta qüestionable i un ideòleg social  perillós. De les seves frases cèlebres la meva memòria n’ha guardat: “mai acceptaria el càrrec de Conseller d’Economia, seria perdre diners”, “la crisi financera no es traduirà a l’economia real” i “hem de deixar caure bancs i marques d’automòbil”. Nacionalista generós, economista clarivident i socialment autista. Tot en un.

L’amiga Pilar ReHola que, com deia Tharrats (crec que fou ell), saluda dues vegades per evitar no ser vista. Una de les poques periodistes catalanes especialistes en tot, tot i que ara seguida ben de prop de l’amiga Nebreda a la qual l’afecció política li deu treure temps. Rehola coneguda pel xou al pàrquing de Badalona, per les seves picabaralles amb Cuni, àlies la Castafiore. Una dona que ha fet del sionisme una raó no de ser sinó de deixar-se veure. Gràcies a ella el ghetto-camp de concentració de Gaza se sembla cada dia més a les seves versions originals dels anys quaranta.

Finalment l’impagable Sostres al qual certament jo no pagaria ni un duro. Ha arribat a dir-li a Duran marica, a Maragall borratxo. Ha titulat un article “El facebook es per follar”. Li escriu collonades onanistes a la nòvia a la seva columna (no des que s’ha casat). Un gran especialista a dur la contrària a tot i a tothom. Els seus favors a la causa de Mas i de l’Avui són d’un mèrit tal que poden acabar fent plegar a un i a l’altre. Té l’habilitat de reduir la raó a l’esperpent. No ens el mereixem. Ni a ell ni a cap d’aquesta colla d’egòlatres i fatxendes.

3 Respostes

  1. Totalment d’acord amb lo d’en Sala Martí. Perquè surt sempre aquest paio a la TV, quan hi ha molts altres economistes millors que ell?
    La Rahola… bé! ja savem de què va el tema.
    I d’en Sostres no vull dir res, que el conec.

  2. La Rahola fa temps que no la veig. El Sostres vaig deixar de llegir-lo fa anys… Ara el Sala Martín em surt per tot arreu, a la tele, a la ràdio, entrevistant al diari, a la llotja i a la “sala-martin” de juntes de can Barça…

  3. La Rahola m´encanta. Per altra banda, ja es veu de quin pal vas, només al llegir el primer insult que dediques. Apa, ves amb els teus amiguets de Hamás, que et faran un home. Jo em quedaré llegint els articles intel.ligents del Sala i la Rahola, i divertint-me amb el Sostres. Tots tres, molt més brillants que les tonteries del teu escrit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: