El PP i el xoc cultural

Que aquí hi ha alguna cosa més que diferències culturals és evident. Llegir sobre l’entramat de corrupció del Partit Popular a Madrid i Al Pais Valencià fa posar els pèls de punta. Per l’extensió, per les xifres, per l’entramat internacional, jurídic, polític, per la naturalitat (diríem patxoca), per la misèria de cultura política d’aquest país. En un país normal, al que jo aspiro, aquí haurien d’haver-hi desfilat responsables polítics un darrera l’altre. Responsables per acció i per omissió, esclar.

Començant per Aguirre i Camps i seguint pel mateix Rajoy. Si el funcionament de les administracions públiques governades pel PP és aquest putiferi de corrupció i miopia de les institucions públiques, no crec que hi hagi cap solució possible per a Espanya. Mentre aquí continuem dessagnant-nos gràcies a l’ofec financer i el “Si gana ZP miente a Catalunya“, hi ha gent que fa negocis a costa dels diners dels contribuents. Dels nostres diners també, òbviament.

I el que està en qüestió no és només el sistema, és sobretot la cultura. La cultura torera exemplificada pel blazer i els punys d’or, la cultura del poder, del tro polític com a impunitat i el tansemenfotisme cap a dignificació de la vida política. Una baixesa que ja vàrem intuir el dia de la boda de la filla d’Aznar, casada amb un d’aquests presumptes corruptes anomenat A.Agag. Dia de xulapos i arribistes. D’empresaris del totxo i d’enriquits a costa de l’erari públic. L’Espanya castissa de la casta y el orgullo. Avergonyiu-vos, catalans, per formar part d’aquesta misèria política que és Espanya.

VIC ME

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: