7-J: El PSC i el seu públic

No hi ha dubte, de la mà de José Zaragoza, el PSC-PSOE, està aconseguint superar-se més enllà dels seus límits. L’únic problema que hi veig és que al final la cosa ja faci pudor; que tant dir-li imbècil al propi electorat al final algú se n’adoni, que es cansi i se’n vagi a l’altre extrem espanyolista i voti els seus socis del País Basc.

Tampoc estaria malament veure CiU, PP o ERC copiar-los el model amb ells de protagonistes. Els primers no ho faran perquè l’allargada ombra de Pujol encara no ho permet. Si la sequera perdura, no ho descarto. Els populars tampoc perquè no hi ha ningú al PSC-PSOE que pugui arribar al grau de caricatura d’ell mateix del gran Aznar. Tampoc els d’ERC prendran un parell o tres de noms socialistes per esbombar-ne les misèries. Com ho faran si els donen el govern i encara aspiren a guanyar-los la partida al cinturó roig? Riures.

El fet conegut és que al PSC-PSOE ja no els cal ni cartell ni cap de llista. Ho vaig dir en les darreres eleccions. Els socialistes podrien posar per cap de llista una escombra i un cubell i treureien els mateixos resultats. On és el programa? Com és que no es veu la gran salvadora de les Rodalies ferroviàries, la gran Maleni, en els espots electorals? Quanta gent sap qui es presenta, què ha fet de bo o què proposa? Voleu saber com ens treuran de la crisi els socialistes que ens hi han acompanyat fins l’entrada? Ara bé, potser sí, per què fer-nos aquesta pregunta amb un cartell tan maco com aquest…

2 Respostes

  1. Dius: “Tampoc estaria malament veure CiU, PP o ERC copiar-los el model amb ells de protagonistes.”… Doncs, al final sí que ha esclatat la guerra de les contracampanyes.. Llastimosament, Zaragoza fa escola.

  2. Tu ho has dit, fa llàstima… Però fins i tot en aquest tema hi ha diferències de grau.

    Salut!

    Dav

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: