7-J: Perquè votaré Tremosa

Durant tota la meva vida només he votat partits d’obediència catalana. Fins ara només un partit ha centrat les meves preferències de manera gairebé ininterrompuda, aquest ha estat ERC. N’he estat seguidor i simpatitzant. Vaig gaudir amb el llibre d’Oriol Malló sobre Puigcercós. Abans em vaig empassar tot el que Colom ens deia com un devot creient qualsevol. Vaig votar encantat per Carod el 2003 i el 2004. El 2006 ja vaig anar a votar a Esquerra amb la pinça al nas. Em temia el que podia acabar passant i ha passat. La captura del partit per la menjadora. La renúncia a l’ideari, als fets i a les paraules.

La darrera mostra de desafecció en la llista de simpatitzants d’ERC la dóna Víctor Alexandre. Com penso el mateix que ell, millor simplement enllaçar-lo i qui vulgui el llegeixi. La meva opció per Tremosa obeeix a la raó del vot útil. Cap vot català més pot servir per alimentar ni l’espanyolisme ni la mentida. Els catalans necessitem tots els vots i per això mateix, en un moment de forta davallada del catalanisme actiu i conscient, cal anar a votar diumenge. Malgrat Unió i Duran, malgrat el conservadorisme d’alguns dels seus membres, votaré aquest cop, el primer a la meva vida, CiU.

I ho faré perquè crec en l’opció liberal de Tremosa, en el seu seny i en les possibilitats que el meu vot pugui ajudar a desballestar l’hegemonia socialista a l’administració pública, els mitjans, els governs locals i nacional. Aplaudir l’opció sobiranista de CDC és votar perquè algun dia el sobiranisme sigui l’única opció vàlida per treure’ns d’aquest atzucac que és Espanya. El vot d’Esquerra s’ha alimentat durant molts anys dels contraris a l’espanyolisme. En el meu cas, el vot a CiU és un vot contra Esquerra, contra la renúncia al seu ideari i contra la seva funció de fill bord del socialisme hegemònic a Catalunya. Si el temps acaba fent bona i permanent la meva opció, no serà tant pels mèrits dels uns, com pels demèrits dels altres.

VIC ME

2 Respostes

 1. Et recordo que aquestes no son unes eleccions catalanes!

  Ara que si el que vols és que el PP mani a espanya i CIu a Catalunya, com tremosa, endevant!
  Si vols receptes neoliberals i privatització total de l’educació, com ha repetit insitentment Tremosa, doncs viga!

  Tremosa estarà al grup aprlamentari liberal, la dreta econòmia del PArlament

  Dubto que a ERC se n’adoni massa de la teva venjança, els drets dels treballadors europeus igual si.

 2. Hola Arqueòleg,

  Crec que objectivament hi ha més possibilitats que ERC se n’adoni de la desafecció (alguns fins i tot llegeixen blocs) que no pas “els treballadors europeus”. Per cert, jo cada cop em sento més liberal i menys neoliberal. De la mateixa manera que un socialdemocrata no és un castrista.

  Tants anys de no filar prim ens fan perdre de vista el matís…

  Gràcies pel comentari,

  David

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: