Des de la nostra sensibilitat

Avui ha començat la nova temporada Catalunya Ràdio. Després del fiasco majúscul de la temporada passada l’esforç d’esmena sembla haver-se traduït en la incorporació de Manel Fuentes com a conductor de l’espai dels Matins de Catalunya Ràdio. A mi, la veritat, em feia mala espina el personatge en qüestió (que sabrà ell del país, de política i de societat catalana? em deia) i em feia igualment mala espina l’entradeta de l’anunci que sonava lara fa uns dies per obrir boca (“... tot des de la teva sensibilitat“). Em recordava, què voleu, aquell anunci de la temporada passada en la qual Catalunya Ràdio “la fèiem entre tots” i al final, com sol passar, resulta que no la va fer ningú.

Però no. Anava errat. Sabedor de la història de la crosta nacionalista. Sabedor també de que la centralitat pseudosociata de l’emissora s’havia traduït en una fugida massiva d’oïdors cap al canyero, frívol i nacionalista programa d’en Basté, en Fuentes ha contraatacat. I com ho ha fet? Doncs posant avui a la parrilla (mai millor dit) a en Porta d’Omnium, la Gabancho, en Sala Martín i un altre que no recordo. No volieu nacionalisme? Dues tasses. La web de l’emissora no se n’ha assebentat encara, però la contraprogramació avança i en Fuentes ara serà el més radikal secessionista d’aquesta regió del Regne.

Vol això dir que tingui gaires esperances en el futur del programa o fins i tot de l’emissora pública? Doncs no. No gaire. Això sobretot vol dir que fins i tot els tontos s’espavilen, que han fet quatre classes de màrqueting radiofònic de nivell bàsic i que a falta de fondo, bones són les aparences. Bons desitjos per a ells, tots. Esperances, cap.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: