Benvinguts

Benvolgut visitant,

Aquest és un bloc personal on s’hi amunteguen posts sobre lectures, viatges, política, cultura, cinema i altres reflexions quotidianes. Amb el temps observareu que la reflexió política ocupa menys lloc, coses del lamentable estat de la cosa al nostre país, i els breus de caire introspectiu agafen més i més lloc. Per damunt de tot, aquest bloc es converteix en un calaix de sastre amb pensades més o menys ocurrents que algun dia podrien servir per a un llibre de memòries.

Si teniu curiositat sobre el seu autor, actualment faig recerca i docència en una universitat catalana. Aquesta és una activitat que cavalca sobre els meus estudis anteriors en economia, humanitats i sociologia. M’agrada llegir i escriure i, per molt que creixi, encara no sé què vull ser quan sigui gran. Tanmateix, sé com la majoria el que no vull ser. A banda de tot això m’agrada viatjar i tractar de fer reflexionar el món que m’envolta sobre el que considero que és important. Actualment tinc al cap escriure un llibre sobre els meus viatges.

Pel que fa a l’actual bloc Des de Sants, és el germà gran del no tan funcional i homònim desdesants.bloc.cat, en el qual es troben més de 600 entrades corresponents al període gener 2006-gener 2008. Si voleu donar una ullada al bloc o bé deixar-hi cap comentari endavant, passeu, passeu…

4 Respostes

  1. Hola, David, caram, no m’havia detingut a mirar aquesta caseta tan ben muntada. Felicitats! No sabia si estava al teu blog o al d’alguna important empresa de divulgació cultural. Quin curro! I tot molt ben posat. De veritat, fa gust. Et visitaré més sovint. Per informar-me del que passa al món.
    Ah, i bona la crònica de la sessió literària. Hem de fer trobades antiliteràries. jo prometo udolar!

  2. Jo també hi he caigut avui per casualitat. Molt “currada”, si senyor”.
    Pura curiositat: qui es “l’eximi doctor milanés” del encapçalament?

  3. Gràcies pels comentaris. La veritat és que no hi ha massa “currada” al darrere d’aquest bloc: els senyors de wordpress, comparativament, ho posen fàcil. Us animo a provar-ho. Pel que fa a l’encapçalament: ni idea. És un tema d’amor a la cal·ligrafia gòtica més enllà del seu contingut.

  4. Amor a la cal.ligrafia gótica?
    Tu ets un pervertit !!!
    Hahahahah

Deixa un comentari