Què faig

Desembre’11:

En els darrers mesos ens hem tornat addictes a les sèries. Vam començar amb Six Feet under, després va arribar The Sopranos, després The Wire, Walking Dead, Boardwalk Empire i ara finalment Game of Thrones. Sempre que una sèrie acaba s’instal.la en nosaltres una sensació d’orfandat, de solitud, de comiat irreversible dels amics i coneguts de moltes hores de distracció. Poc temps després la sensació desapareix i la vida, com no podia ser d’altra manera, continua.

Novembre’09:

Aquests mesos abans de febrer són tranquils. Preparo classes, escric articles i rumio els canvis de tot tipus que han d’arribar ben aviat.

Desembre’08:

A punt d’anar al Centre d’Art i Natura de Farrera de Pallars. S’acaben classes, s’acaben els projectes de recerca i ara només quedaran pendents el meu llibre i els meus articles.

Juny’08:

Torno de CPH a finals de juny i marxo de treball-vacances cap a Sud-àfrica a mitjans de juliol. En mig de tot això preparo articles, un llibre sobre valors i empresa i, com és costum, robo temps per llegir el que em toca i el que vull.

Febrer’08:

Miro The office, la versió nord-americana. Com es pot ser tan ximple?

Si la meva carrera professional fos això, més m’estimaria llençar-me a les vies del tren”

 

Deixa un comentari